Vágólapra másolva!
Rendkívül bizarr kampányfilm segítségével toboroz több bérletest a madridi kiscsapat, a Getafe.

Kétségbeesetten próbálja növelni szurkolótáborát a Getafe: a madridi klub kampányfilmjében egy spermadonor drukker jelenik meg, akinek hála több bérletes utód születik. A videóban egy drukker áll az üres stadionban, miközben egy hang azt mondja: "Van egy probléma: kevesen vagyunk."

A kamera az arcról kissé lejjebb vándorol, a narrátor pedig előáll a megoldással. A szurkolót aztán spermadonorként látjuk viszont, a klinikán pedig a kezébe nyomnak egy DVD-t, Getafe tüzes zombijai címmel. A hetvenes évek pornófilmjeinek stílusában készült DVD-t végignézve nincs gondja a mintaadással a drukkernek.


A spanyol csapat marketingigazgatója, José Antonio Cuétara szerint a reklámfilm vitatható, de nagyon jó. Cuétara hozzátette: mintegy kilencezer bérletese van a klubnak, de többre van szükség.

Ángel Torres, a film készítője nem határozott meg különösebben semmilyen célcsoportot, "csak azokat, akiknek van humorérzéke."

A Getafe a Primera Divisionban szerepel, Madrid két másik első osztályú klubjának, a Realnak 85 ezer, az Atléticónak 42 ezer bérletese van. Torres azonban optimista: "Ha a kampány sikeres lesz, nagyobb stadiont kell építenünk."