Vágólapra másolva!
José Mourinho hamar megtalálta az ideális kezdő tizenegyet a Real Madrid labdarúgócsapatánál, amelyen rendszerint csak kényszerű okokból, sérülés vagy eltiltás miatt változtat. A 4-2-3-1-es játékrendszerben a védekező középpályás posztján Xabi Alonso és Sami Khedira számít alapembernek, pedig a keretben ott van a francia Lassana Diarra is, aki a hírek szerint a mellőzés miatt távozni szeretne.

A középpályás főleg az idény elején kapott kevés játéklehetőséget, a legutóbbi négy fordulóban azonban egyaránt a kezdő tizenegy tagja volt. Valószínűleg ez bátorította fel, hogy szerződésének módosítását kérje a klubtól, amire azonban nincs hajlandóság, így aztán Lassana Diarra immár joggal mondhatja, hogy úgy érzi: nem számítanak rá.

Ráadásul a hírek szerint a játékosnak kérője is akad, a Guardian ugyanis úgy tudja, hogy a Manchester United hamarosan ajánlatot tehet érte. A manchesteriek állítólag 14 millió fontot kínálhatnak, és erre az összegre a Real aligha mondana nemet. Diarra Manchesterbe igazolásával furcsa karriert futhatna be, hiszen korábban már játszott az Arsenalban és a Chelsea-ben is.

További átigazolási hírek:

Az Internazionale brazil szélsője, Mancini hazaigazolt az Atlético Mineiróba. A Sevilla közel áll ahhoz, hogy megszerezze az argentin Vélez Sarsfield csatárát, Juan Manuel Martínezt.

A Fiorentina kiszemeltje az Udinese támadója, Antonio Floro Flores. A Juventus a Wolfsburg világbajnok olasz védőjével, Andrea Barzaglival erősítene.

A Tottenham Hotspur veterán ír csatárát, Robbie Keane-t a Birmimgham City szeretné kölcsönvenni. A Wolfsburgot az AS Roma montenegrói támadójával, Mirko Vuciniccsel hozták kapcsolatba.

A Málaga a River Plate csatárával, Diego Buonanottéval szeretne tovább erősíteni.

www.global-soccer.eu