Vágólapra másolva!
A sérülése után újra százszázalékos Kádár Tamás azon dolgozik, hogy visszaverekedje magát a Newcastle első csapatába, de ha az elkövetkező hetekben nem jár sikerrel, könnyen lehet, hogy télen kölcsönadja klubja, írja a Sunday Sun című lap.

Kádárt a nyáron egy holland első osztályú csapatnak szerette volna kölcsönadni a Newcastle, de ez egy sérülése miatt meghiúsult.

A balhátvédként és belső védőként is használható játékos immáron újra teljes intenzitással edz, az U21-es válogatott tagjaként szerepelt a törökök elleni Eb-selejtezőn, és a Newcastle tartalékcsapatában is pályára lépett négy alkalommal.

A Sunday Sun szerint bár Kádárt az egyik legnagyobb ígéretnek tartották a klubnál egy évvel ezelőtt, a télen valószínűleg kölcsönadják, hogy rendszeresen játszhasson. A lap megemlékezik tavaly januárban a Plymouth elleni kupameccsen nyújtott remek teljesítményéről, amely után a sérülések is közrejátszottak abban, hogy nem jutott el arra a szintre, amelyet a klubnál vártak tőle.

A Sunday Sun cikke idézi a Kádár ügyeivel foglalkozó CMG menedzseriroda társtulajdonos-igazgatóját, Pataky Tibort, aki azt mondja, a játékos a Newcastle-nél szeretne maradni, de tisztában van azzal, hogy ha valahol tartósan jó teljesítményt nyújtana, akkor a Szarkáknál is jobb eséllyel pályázna a kezdőcsapatba.

"Meglátjuk, hogy alakulnak az elkövetkező hetek, és ha Tamás nem fér be az első csapatba, akkor egyeztetünk majd a Newcastle-lal egy esetleges kölcsönadásról" - nyilatkozta a lapnak Pataky, aki azt is elárulta, Kádárt a touloni U21-es torna után olasz és holland csapatok is kinézték maguknak.