Vágólapra másolva!
A téli szünetre alakulhat ki az a mag a Vasas labdarúgócsapatánál, amely megfelelhet Marijan Vlak számára. A horvát edzővel a klub honlapja készített interjút, a szakember elmondta, látja a lehetőséget játékosaiban a továbbfejlődésre, figyeli a fiatalokat, néhány játékosa viszont távozni fog, mert nem mindenkire tart igényt a mostani állományból.

"Egy kis szerencsével talán néhány ponttal többet is szerezhettünk volna, de így sem lehetünk elégedetlenek. A játékosaimban pedig sok lehetőséget látok arra, hogy tovább fejlődjenek" - nyilatkozta a horvát szakember a klub honlapján.

A korábban a Ferencvárosnál és Székesfehérváron is dolgozó tréner elárulta, vannak olyanok a keretben, akiknek nincs helyük a Vasasnál.

"Nagy valószínűséggel jó néhány játékos távozni fog, mert nem mindenkire tartok igényt a mostani állományból. Ha később érkezik is még valaki, annak olyan képességű futballistának kell lennie, hogy azonnal bevethető legyen" - mondta, hozzátéve, figyeli az NB III-ban szereplő Vasas-Híd II csapatát is, hamarosan három-négy labdarúgót is a nagycsapat keretéhez vesz majd.