Vágólapra másolva!
A Dzsudzsák Balázsért 14 millió eurót fizetett Anzsi Mahacskala szakmai vezetése nem titkolta, hogy a magyar balszélső mellett további játékosokat szeretne igazolni a nyáron. Az orosz egyesület elsősorban a támadó részlegét szeretné megerősíteni, és állítólag be is jelentkezett a brazil válogatott Neymarért, de a Santos klasszisa aligha igazol Dagesztánba.

A legújabb hírek szerint Dzsudzsák mellé nem egy brazil, hanem egy argentin csatár érkezhet, a Corriere dello Sport ugyanis úgy tudja, hogy az Anzsi érdeklődik a Lazio klasszisa, Mauro Zárate iránt. A 24 éves csatár 2008 óta játszik a római klubnál, 103 mérkőzésen 25 gólt ért el a Serie A-ban, és az előkészítésben is jeleskedik.

A Lazio anno 20 millió euróért vette meg a katari Al-Szaddtól, vagyis ennél az összegnél mindenképpen többet szeretne kapni, még ha a kivásárlási záradékban szereplő 60 millió euró túlzásnak is tűnik. Az olasz lap szerint az Anzsi 24 millió eurót kínált a rómaiaknak, és ez már elgondolkoztathatja a Lazio elnökét, Claudio Lotitót.

További átigazolási hírek

A Hertha kolumbiai csatára, Adrián Ramos 2015-ig meghosszabbította szerződését. A Manchester United védője, Chris Smalling is új kontraktust írt alá, ami 2016-ig érvényes. A Sochaux nigériai támadója, Ideye Brown kilencmillió euróért a Dinamo Kijevbe szerződött. A Bologna védője, Miguel Angel Britos a Napoliba tart. A Manchester City ír kapusát, Shay Givent az Aston Villa szemelte ki. Angol lapértesülések szerint az FC Barcelona akár 50 millió eurót is hajlandó lenne kifizetni Gareth Bale-ért - de csak jövő nyáron.

www.global-soccer.eu