Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Luis Suárez hosszú eltiltása azt jelenti, hogy a Liverpoolnak nem sok csatára maradt, ráadásul az egy éve igazolt Andy Carroll egyelőre nem ontja a gólokat. A hírek szerint a klub a problémát az Aston Villa játékosával, Darren Benttel szeretné megoldani.

A Liverpool 20 bajnoki mérkőzésen mindössze 24 gólt ért el, vagyis nem a támadójátékának köszönheti, hogy versenyben áll a Bajnokok Ligáját jelentő negyedik helyért a Premier League-ben.

A házi gólkirály Suárez sem áll Kenny Dalglish rendelkezésére, mivel az eltiltását tölti, amiért rassziszta szavakkal illette Patrice Evrát, a tavaly januárban rekordösszegért megvett Andy Carroll pedig ebben az idényben mindössze két találatra volt képes.

Angol lapértesülések szerint nincs kizárva, hogy Carrollt korábbi klubja, a Newcastle United megpróbálja visszaszerezni, a Liverpool pedig az Aston Villa csatárára, Darren Bentre vetett szemet. Bent sem túl eredményes a mostani szezonban, hiszen eddig hat találatot ért el, de Liverpoolban úgy vélik, hogy megfelelő kiszolgálással eredményesebb lehet.

Főleg a liverpooliak sportigazgatója, Damien Comolli lobbizik Bent mellett: annak idején a Tottenhamhez is ő vitte a csatárt még 2007 januárjában. A Villa persze nem szívesen válna meg a válogatottól, azonban minden bizonnyal akadna olyan ajánlatát, aminek nem tudnának nemet mondani. A birminghamiek 18 millió fontot fizettek érte - ennél biztosan többet szeretnének kapni.

További átigazolási hírek:
A Tottenham Hotspur visszautasította a Queens Park Rangers ajánlatát dél-afrikai középpályásáért, Steven Pienaarért. Az Internazionale brazil jobbhátvédje, Jonathan kölcsönbe a Parmához kerülhet. A Manchester United ír középpályását, Darron Gibsont az Everton vette meg egymillió fontért - az összeg a focista teljesítményétől függően akár meg is duplázódhat.

Az Espanyol argentin támadóját, Jesús Dátolót a brazil Internacional csábítja, amelynek egy másik játékosa is kapós, Leandro Damiao a Paris Saint-Germain érdeklődését keltette fel.

www.global-soccer.eu

Mindent egy helyen az Eb-ről