Vágólapra másolva!
Az angol lapok szerint a Manchester United nagyon közel van az olimpiára készülő brazil válogatott 19 éves tehetségének, Lucasnak a leigazolásához. A Mirror ennél is tovább ment, mert az is megszellőztette, hogy a MU 26 millió fontot fizetne a Sao Paulo támadó középpályásáért.

Alex Ferguson megerősítette, hogy a Manchester tárgyal a 19 éves támadó középpályás megszerzéséről, akit a Real Madrid és az Inter is szívesen látna. Az angol lapok szerint jelenleg a MU van a legjobb tárgyalási pozícióban, és a Mirror úgy tudja, már a vételárról is sikerült megegyezni a Sao Paulóval, eszerint Lucas 26 millió fontért (9,5 milliárd forint) váltana klubot.

A lap már márciusban azt írta, hogy a United kiszemelte a fiatal tehetséget, aki jelenleg Angliában tartózkodik a londoni olimpián szereplő brazil válogatottal. A Mirror szerint a Manchester által ajánlott fizetés és Lucas igényei egyelőre nem találkoztak, de várhatóan sikerül áthidalni a különbséget.

Lucas tényleg jóban van a labdával:


A felnőttválogatottban már 15 meccset számláló brazil a harmadik nyári igazolása lehet a MU-nak, amely 15 millió eurót (4,3 milliárd forintot) fizetett a Dortmundnak a japán Kagava Sindzsiért, valamint 7,5 millió eurót (2,15 milliárd forint) a harmadosztályban (League One) szereplő Crewe Alexandra játékosáért, Nick Powellért.