Vágólapra másolva!
Futács Márkó élete egyik legfontosabb pillanatának titulálta, amikor kiderült, hogy kezdőként bizonyíthat a Porstmouth együttesében. Az angol másodosztályú focibajnokságban szereplő csapat az ő góljával szerzett pontot a Leicester otthonában.

"Nem láttam sokat a labdából, amikor előbukkant, aztán rávetettem magam" - idézte fel a gólját a klub honlapján a 21 éves csatárt, aki először szerepelt kezdőben az őt ősszel leigazoló Portsmouthban. "Mindenki mondogatta, hogy élnem kell a lehetőséggel, mindenképp gólt akartam szerezni, ezért elhatároztam, hogy minden pozícióból tüzelni fogok." A támadó egy kapu előtti kavarodásban lecsorgó labdát zúdított a bal felső sarokba.

Futácsot nem érte váratlanul, hogy Michael Appleton a kezdőtizenegybe rakta. "Az elmúlt két meccs hajrájában csereként beállhattam, az edzéseken pedig önbizalmat nyertem, így boldogan vettem tudomásul a meccs reggelén, hogy bekerültem a kezdőbe. Életem egyik legfontosabb pillanata volt ez."

Futács az 1-1-re végződött szombati meccsről elmondta, jó játékkal, két csatáros felállással végig a győzelemre törtek, de a döntetlent sem tartja rossz eredménynek, hétfőn a Watford elleni hazai bajnokin viszont három pontot vár.