Vágólapra másolva!
Kezd elfogyni a türelem a Manchester Citynél Mario Balotelli irányába: ha az olasz csatár nem kap észhez Roberto Mancini újabb figyelmeztetése után, akkor könnyen lehet, hogy a télen eladják.

Mancini hivatalosan technikai okok miatt hagyta ki Balotellit a Tottenham elleni hétvégi bajnokin a keretből, aki vigaszatlódásképpen Manchester City-drukkerekkel bulizott a meccs előtti este.

A Sun szerint Balotellit éjjel egy órakor látták a Panacea Bárban, de mivel nem volt kerettag, ezért nem vétett a szabályok ellen, ennek ellenére nem szerzett jó pontokat a bulizással az amúgy is morcos Mancininél. Az edző nem elégedett honfitársával, aki tizenhárom meccsen mindössze két gólt szerzett a Premier League-ben, és nem kizárt, hogy a problémás játékost a téli átigazolási időszakban megpróbálja eladni az angol csapat.

Mancini már ki is nézte, ki pótolhatná Balotellit, a télen ugyanis meg akarja szerezni az Atlético Madrid kolumbiai csatárát, Radamel Falcaót, akiért 46 millió fontot is hajlandó lenne áldozni a City, és az edző már fel is vette a kapcsolatot Falcao ügynökével, Pedro Mendesszel. Balotelli iránt korábban mindkét milánói klub érdeklődött, és a hazaköltözés mellett szólhat az is, hogy barátnője, Raffaella Fico karácsonyra várja közös gyereküket. Bár felmerül a kérdés, szüksége van-e az Internek Antonio Cassano mellé egy újabb balhés játékosra, illetve hogy az anyagi nehézségekkel küzdő Milan ki tudná-e fizetni a várhatóan több tízmillió eurós átigazolási összeget.

Balotelli még bízik benne, hogy meg tudja menteni angliai karrierjét, annak ellenére is, hogy Carlos Tévez, Sergio Agüero és Edin Dzeko mögött jelenleg a negyedik helyre szorult a City-csatárok között. A Time magazinnak adott interjúban Balotelli azt mondta, Mancini olyan számára mint az apja, mivel fiatal kora óta ismeri, és bármit elmondhat neki, ehhez képest most úgy tűnik, ez a kapcsolat zátonyra futhat.