Vágólapra másolva!
Gera Zoltán az idény során többször is kimaradt a Premier League-ben szereplő West Bromwich Albion csapatából, amit gond nélkül elfogadott, mert tudja, hogy sok azonos képességű játékos van a keretben.

"Boldog vagyok, jól megy a játék, úgyhogy amennyiben a menedzser úgy dönt, hogy tudok segíteni a csapaton, akkor úgyis betesz, de azzal sincs gond, ha kimaradok, mivel sok jó játékos van a csapatban. Természetesen én is mindig játszani szeretnék, ahogy mindenki, de sok azonos képességű játékos van a keretben. Ha megkapom a lehetőséget, akkor az a cél, hogy éljek vele, és megragadjak a csapatban" - idézte Gerát a birminghami Express and Star honlapja.

A magyar légiós szóba hozta azt az esetet, amikor a szezon elején rögtön az első fordulóban gyönyörű gólt lőtt a Liverpoolnak, a folytatásban mégis a padon találta magát, de ennek ellenére nem zuhant össze, és bízik abban, hogy az edző tudja, mi a legjobb a csapatnak. "Az embernek mindig harcolnia kell a helyéért, ez nem is lehet kérdés" - mondta Gera.

A West Bromwich jelenleg a negyedik helyen áll a bajnokságban, és a bronzérmes pozíciót elfoglaló Chelsea-től csak egy pont a lemaradása.