Élő:
Vágólapra másolva!
Gyepes Gábor csupán egy korábbi betegség miatt lett rosszul a Portsmouth legutóbbi bajnokiján, és nem találtak nála semmilyen rendellenességet.

Gyepes Gábort a keddi, Leyton Orient elleni angol harmadik ligás bajnokin le kellett cserélni, mert nem érezte magát jól, fáradtságra panaszkodott, és a pulzusát is szaporábbnak érezte, mint általában. A Portsmouth védőjét kedd este, és azóta többször is tüzetesen megvizsgálták, de semmilyen problémát nem találtak nála, noha az angol sajtó szívpanaszokat említett.

"Nem voltak szívproblémáim" - mondta Gyepes. "A Leyton Orient ellen a társak látták rajtam, hogy nem vagyok tökéletes állapotban, és kérdezgettek is: van-e valami gondom. Mondtam, hogy fáradtnak érzem magam, és a pulzusom is szaporább, mint máskor. A harmincnegyedik percben lecseréltek, mert nem bírtam. Az öltözőben az orvos azonnal megvizsgált, majd a szünetben is megnézett, és a lefújás után is ellenőrizte, hogy hogy vagyok. Nem talált semmi rendellenességet. Ha komolyabb bajom van, nyilvánvalóan haza sem enged. A mérkőzés óta több vizsgálaton estem át, és szerencsére mindent rendben találtak. Az okozhatta ezt a gyengeséget, hogy a Doncaster elleni bajnokit megelőzően beteg voltam, de mivel nem voltam lázas, pályára léptem. Valószínű, hogy nem pihentem ki megfelelően a betegséget, és ez okozta a problémát."

Gyepes pénteken reggel már ott lesz az edzésen, és ha a vérképe megnyugtató eredményt mutat, és ő is ideális állapotban érzi majd magát, akkor részt is vesz a tréningen. "Az biztos, hogy a gyakorlás után indulunk Coventrybe, és én is az utazó keret tagja vagyok" - tette hozzá a következő bajnokira utalva.