Vágólapra másolva!
Luka Modric minden eszközzel érzékelteti, hogy tovább szeretne állni a Tottenhamből. A horvát csatár előbb önkényesen kihagyta a Tottenham pénteki edzését, és brit sajtóértesülések szerint másnap nem szállt fel a csapatot az amerikai túrára szállító gépre.

A horvát középpályás azért visel háborút a klubjával, mert mindenáron el akar igazolni a nyáron a Real Madridba, emiatt korábban a Tottenham ajánlatát is visszautasította, mely megduplázta volna jelenlegi fizetését.

A Telegraph értesülése szerint pénteken nem volt hajlandó részt venni a PL-ben szereplő együttes gyakorlásán, amiért Andre Villas-Boas várhatóan 80 ezer fontra fogja megbüntetni.

Másnap tovább fokozta a feszültséget a horvát válogatott kulcsjátékosa, miután egybehangzó brit sajtóhírek szerint nem szállt fel a Tottenham gépére, mely a csapatot az amerikai felkészülésre repítette.

A Tottenhamet irányító Andre Villas Boas nagy híve a 26 éves horvátnak, korábban a Chelsea-be is megpróbálta elcsábítani, most azonban nem hagyta szó nélkül az akciókat. "Azt hiszem Modric téved, és rosszul fognak elsülni a dolgai" - idézte az AS az edzőt. "Csak rontja a helyzetét a tetteivel. Daniel Levy tulajdonos most már nagyon mérges miatta, ráadásul igen rossz az időpont ilyesmire, miután Levy beteg felesége miatt az USA-ban van."

Modricért a Tottenham legalább 40 millió eurót szeretne megkapni, ezzel szemben a Real Madrid ajánlata 27 millió eurós, így a két klub egyelőre messze jár a megállapodástól.