Vágólapra másolva!
Az MTK Budapest 3-1-re legyőzte a Debrecent az OTP Bank Liga 30., utolsó fordulójában, de mivel a Honvéd nem kapott ki Szombathelyen, így a kék-fehérek a negyedik helyen maradtak.

OTP Bank Liga, 30. forduló:
MTK Budapest - DVSC-TEVA 3-1 (1-0)
Hidegkuti Stadion, 1500 néző, v.: Szilasi
gól: Kálnoki Kis (20.), Kanta J. (52.), Vass (71.), illetve Bódi (86.)
MTK: Groppioni - Wolfe, Kálnoki Kis, Vukmir, Hidvégi - Vass (Nikházi, 90.), Zsidai, Kanta J., Vadnai - Csiki (Varga Sz., 73.), Tischler (Pölöskei, 87.)
DVSC-TEVA: Verpecz - Bernáth, Korhut, Mészáros N., Szűcs I. - Bódi, Spitzmüller, Czvitkovics (Sidibe, a szünetben), Rezes (Szécsi, 67.) - Coulibaly, Kulcsár T. (Ferenczi J., 58.)
sárga lap: Vass (71.), illetve Rezes (60.)

A Debrecen kezdett jobban, de az MTK szerzett vezetést, s noha a vendégek többször is egyenlíthettek volna, Groppioni remek védéseinek köszönhetően a szünetig maradt az egygólos hazai előny.

A folytatásban az MTK újra eredményes volt, noha továbbra is a hajdúságiak támadtak többet, akik ugyanakkor csak kapufáig jutottak.
Aztán a 71. percben Vass gyönyörű góljával a kék-fehérek végleg eldöntötték a három pont sorsát, a Debrecen erejéből már csak szépítésre futotta.

Győzelmével az MTK a negyedik helyen zárt, s lemaradt az Európa Liga-szereplésről, mivel a Honvéd pontot szerzett Szombathelyen.