Vágólapra másolva!
A fél világ lecsapott a szétesőfélben lévő Barcelonára, elsősorban Lionel Messivel viccelődnek, de kezd mémesedni Carles Puyol is, akit Angel di María ültetett a földre kedd este, a Real Madrid második gólja előtt. José Mourinho csapata a Camp Nouban győzött 3-1-re, de a végeredménynél is meglepőbb, hogy a katalánok játéka teljesen összeomlott a második félidő egy részében.

Barcelona - Real Madrid 1-3 - percről percre

Egy héten belül másodszor radírozták le a pályáról Lionel Messit, a Barcelona zsenijét. Múlt szerdán a Bajnokok Ligájában a Milan otthonában maradt észrevétlen, kedd este pedig Real Madrid védői vették le a pályáról a Camp Nouban.

Múlt héten hirdetés-mém jelent meg az eltűnt csodacsatárról, most pedig Kaká nevében viccelődtek a Twitteren: "Én nem játszottam, mert Mourinho nem tett a csapatba, viszont nem értem, miért nem játszott Messi."

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Egy másik Twitter-oldal azzal a jó hírrel rukkolt elő, hogy két hét után előkerült Lionel Messi.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

A Marca című spanyol lap angol nyelvű verziója az egyik címében szójátékot sütött el: Real humiliation for Barca, azaz Valódi megaláztatás a Barcának.

A legjobb formát azonban ki más hozta volna, mint Mario Balotelli. A Milan fenegyereke egy óra alatt négy üzenetben osztotta ki a Barcelonát a saját Twitterjén, a gúny céltáblája háromszor Messi, egyszer Puyol volt.

Balotelli először újra feltette a Messi eltűnéséről szóló hirdetést, aztán leírta: "Mindenki azt mondja, Messi egy varázsló, és ez igaz is: egyszerűen eltüntette magát 90 percre!" A harmadik üzenetében kitette, ahogy Di María nevetségessé teszi a Barca ikonikus védőjét, Carles Puyolt.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Végül egy órán belül a negyedik üzenet is megszületett, ebben Balotelli azzal büszkélkedik, hogy már meg is szerezte Messi új könyvét.