Vágólapra másolva!
A Ferencváros labdarúgócsapata a bajnokság titkos esélyese, jelentette ki a klub korábbi játékosa, Kű Lajos a Digisport Reggeli Start című műsorában. Az olimpiai ezüstérmes, Eb-4. futballista világklasszisként jellemezte Novák Dezsőt, akinek ügynökmúltja ellenére megbocsátott.

"Fantasztikus éveket töltöttem együtt Dezsővel, kivételes képességű világklasszis volt. Sokkal több gólt rúgott, mint Dani Alves, mindkét lábbal tudott lőni, szabadrúgásai félelmetesek voltak. A Fradi-szív maximálisan benne volt" - nyilatkozta Kű Lajos egykori csapattársáról, a szerdán 75 éves korában elhunyt Novák Dezsőről, akinek azt is megbocsátotta, hogy az előző rendszerben beszervezett ügynökként időről időre jelentéseket készített az FTC játékosairól.

Az olimpiai ezüstérmes egykori játékos szerint a hét végén rajtoló magyar bajnokságban a legjobb képességű játékosokkal a Videoton rendelkezik, a végső sikerre is esélyesebb a Debrecennél. "De nem ugyanaz esélyesnek lenni, és azt realizálni is. Szerintem a Fradi a bajnokság titkos esélyese. Jól sikerült az erősítés, a régebbi játékosok izmosodtak, lesz majd egy gyönyörű szép stadion. A mostani tízpontos hátrány pedig semmit nem jelent."

Elmondta, soha nem volt még annyi pénz a hazai futballban, mint napjainkban: "Most már csak focizni kellene, de minimum küzdeni."

"Szalain teljesen ki vagyok. ha megtörtént, amit mondanak, hogy odaszól Dzsudzsáknak, hogy 'Balázs, szükségünk van nekünk erre?', és én ezt hallom, akkor nem, hogy a válogatottba, de a pálya környékére sem jöhet" - jegyezte meg a válogatottal kapcsolatban, mintegy igazat adva Pintér Attila szövetségi kapitánynak, aki nem hívta be a szerdai, Finnország ellen készülő keretébe a Schalke légiósát.