Vágólapra másolva!
Bastian Schweinsteiger, a Bayern München világbajnok középpályása egy buliban egy Dortmund-gyalázó dalt énekelt, majd később elnézést kért miatta. A dortmundiak frappáns üzenettel válaszoltak.

A történet azzal kezdődött, hogy felkerült egy videó az internetre, amelyen Schweinsteiger egy házibuliban - valószínűleg ittas állapotban - egy Dortmund-gyalázó dalt énekelt, amelynek az a lényege, hogy aki dortmundi, annak az édesanyja pénzért szexel.

A videót egyből felkapta a média, a Horvátországban nyaraló Schweinsteiger pedig a Facebook-oldalán kért bocsánatot a Dortmund összes szurkolójától, játékosától és vezetőjétől.


"Ez egy jól ismert szurkolói dal, de nem keresek mentséget, nem akartam senki sem megbántani. Ez egy kellemetlen helyzet, de remélem, a szurkolók elfogadják a bocsánatkérésem" - szabadkozott Schweinsteiger. A Dortmund szintén a Facebookon válaszolt, gratulálva a Bayern játékosának a világbajnoki címhez, és megemlítve, hogy előfordul olyan helyzet, amikor az embert megiszik pár sört, és elragadják az érzelmei.

"Egy remek és sportszerű játékosnak ismertünk meg, így természetesen elfogadjuk a bocsánatkérést a videó miatt, és jó nyaralást kívánunk! Utóirat: Ha egyszer felmerülne benned, hogy énekórákat vegyél, csak szólj nekünk, szívesen segítünk" - áll a Dortmund frappáns válaszában.