Vágólapra másolva!
A Real Madrid-játékosai a Fiorentina elleni edzőmeccsen megmutatták, hogy ha gyors támadásvezetésről van szó, akkor nincs náluk jobb a világon.

A negyedik percben vezetett akció a spanyolok 16-osáról indult, és kilenc másodperccel később már az olaszok hálójában táncolt a labda, miután Angel Di María passza után Cristiano Ronaldo közelről betalált.


A Varsóban játszott barátságos meccsen a frissen igazolt Keylor Navas védte a Real kapuját, de ő is tehetetlen volt, amikor a 27. percben Xabi Alonso eladta a labdát, Aquilani középre adott, ahol Mario Gomez érkezett, és látványos fejessel egyenlített.

A Real két lesgólt is elért a folytatásban - Cristiano Ronaldo csak egy félidőt vállalt -, a Fiorentinának viszont egy szabályos is összejött, a Real-nevelés Marcos Alonso lövésébe Nacho a gólvonalon még beleért, de menteni nem tudott.

A Realnak ez a negyedik veresége volt az edzőmeccseken, korábban az Intertől - igaz, csak büntetőkkel -, a Romától és a MU-tól is kikapott, de az európai Szuperkupát a Sevilla ellen behúzta, és kedden az Atlético elleni spanyol Szuperkupa-döntő első felvonásán bizonyíthatja, hogy a tétmeccseken jobban megy neki.