Vágólapra másolva!
A Dinamo Moszkva sportigazgatója szerint Dzsudzsák Balázs - harmadmagában - megkapta az orosz klub szerződéshosszabbítási ajánlatát. Guram Adzsojev úgy véli, a magyar szélső a csapatnál marad.

"A klubelnök találkozott a lejáró szerződésű Christopher Sambával, Dzsudzsák Balázzsal és Kevin Kuranyival. Eredményes tárgyalásokon vagyunk től, mindhárman kaptak egy új ajánlatot, és én úgy gondolom, hogy minden rendben lesz velük" - nyilatkozta a Soccer.ru-nak Adzsojev, aki ezek szerint eléggé biztosra veszi, hogy a trió maradni fog a Dinamónál.

Forrás: Origo

Dzsudzsák Balázs szerződése az idei év utolsó napján jár le (nyáron bárhová ingyen aláírhat), és főleg az olasz sajtó írt arról, hogy az Inter és a Lazio is érdeklődik a magyar balszélső iránt. A 28 éves focistáról épp a Soccer.ru írta egy igencsak kritikus cikkben pár hete, hogy Dzsudzsák megbukott, és jobban tenné, ha elhagyná Oroszországot. Pedig a volt Loki-támadónak jól megy a játék, nemrég két gólpasszt adott, előtte pedig rúgott egy parádés távoli gólt (1:56-tól látható).

A Dinamo 24 kör után negyedik a tabellán, de egy meccsel kevesebbet játszott, így könnyedén beérheti a második, BL-indulást érő helyen álló Krasznodart, amely vesztett pontok tekintetében csak két ponttal áll jobban, mint Dzsudzsák klubja.