Nyilasi: Engem is kergettek lovas rendőrök

nyilasi tibor
2014-ben Nyilasi (j) Dárdai Pál szövetségi kapitány felkérésére tanácsadóként csatlakozott a magyar válogatotthoz stábjához
Vágólapra másolva!
A korábbi ferencvárosi focista és vezetőedző Nyilasi Tibor szerint is hiányoznak az ultrák a stadionokból.

A Magyar Lelátó által készített interjúban arról is kérdezték Nyilasit, hogy a hétvégi Ferencváros-Újpest derbin mindkét csapat ultrái bojkottálni fogják a meccset.

"Gyerekkoromban, 13-14 évesen leváltam édesapámról, mert akkor vele jártam a Fradi meccsekre, és beültem a legendás Népstadion P-Q-R-S szektorába, B középnek hívtak minket. Több ezren voltunk, fiatalságom legjobb időszakát éltem. Utaztunk vidékre, akár különvonattal. Ehhez hozzátartozott az is, hogy például a Verseny utcában megkergettek a lovas rendőrök. Ilyen tekintetben a Fradi ultrákat én máshogy nézem. Ott nőttem fel, onnan kerültem be a csapatba. Tudom, hogy mekkora segítséget nyújtanak a szurkolók" - fogalmazott Nyilasi.

Nyilasi szerint Dárdai csapata nagyobb buzdítást érdemelne Forrás: MTI

Hozzátette, hogy jó lenne, ha megszületne valamilyen kompromisszum. "Valljuk be őszintén, itt volt a magyar-görög válogatott meccs. Volt szurkolás, de nem az, amely erre a küzdelmes, és hajtós, győzelmet akaró csapatra rá tudod volna segíteni. Minden köszönet a gyerekeké, családoké, akik kijöttek és jó hangulatot teremtettek de az a pici plusz hiányzik nekem a szurkolásból. Azt is látom, hogy nagyon sok olyan srác van, aki az egység miatt kint marad, és nem akar bemenni, azért nagyon vágyik rá hogy meccset nézzen. Talán még egy beszélgetést megérne az ügy az ultrák és a vezetők között."