Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Az őt a vb-n megharapó Luis Suárezzel már semmi baja a juvés Giorgio Chiellininek. Messit bár jónak tartja, Olaszországban szerinte nem tudna így fickándozni.

Szombaton a Bajnokok Ligája döntőjében egymás ellen játszik a Barcelona és a Juventus, ami azt is jelenti, hogy Giorgio Chiellini először találkozik Suárezzel, mióta az uruguayi megharapta őt a tavalyi világbajnokság csoportkörében.

Ez megharapott! Forrás: AFP/Daniel Garcia

A Barcelona támadója akkor 4 hónapos eltiltást kapott és több szponzora, többek között az Adidas is szerződést bontott vele. Majdnem egy év távlatából viszont úgy tűnik, az indulatok elültek, Chiellini legalábbis már nem neheztel Suárezre. "Boldogan üdvözölni fogom őt a meccs előtt, nincs semmi problémám vele, és szerintem ő is így gondolja" – idézte a torinóiak védőjét a BBC brit közszolgálati csatorna internetes oldala.

Messi az elmúlt 30 év legjobbja

Chiellini beszélt Lionel Messiről is. Az olasz szerint ugyan Messi az elmúlt 30 év legjobb játékosa, de úgy véli, az olasz bajnokság jobban megizzasztaná az argentint. "Olaszországban jobb a védekezés, mint Spanyolországban, szóval nem hiszem, hogy itt is képes lenne hasonló gólokat szerezni" – utalt Messinek az Athletic Bilbao elleni kupadöntőben szerzett találatára.

Mindent egy helyen az Eb-ről