PL: Ibra máris betalált, hétgólos meccsen verte a Pool az Arsenalt

fbl Horizontal
Manchester United's Swedish striker Zlatan Ibrahimovic heads the ball during the English Premier League football match between Bournemouth and Manchester United at the Vitality Stadium in Bournemouth, southern England on August 14, 2016. / AFP PHOTO / GLYN KIRK / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A legutóbb második Arsenal 4-3-ra kikapott a vendég Liverpooltól az angol labdarúgó Premier League első fordulójának vasárnapi rangadóján.

Premier League, 1. forduló:
Arsenal-FC Liverpool 3-4 (1-1)
Bournemouth-Manchester United 1-3 (0-1)

A mérkőzés 30. percében Theo Walcott tizenegyest hibázott, egy perccel később viszont az ő góljával szereztek vezetést a hazaiak. A Pool a szünet előtti pillanatokban Coutinho szabadrúgásával egyenlített, a fordulás után pedig Lallana, majd ismét Coutinho, végül Sané is eredményes volt.

A londoniak a háromgólos hátrányban valamelyest magukhoz tértek, előbb Oxlade-Chamberlain, majd Chambers is gólt szerzett, de az egyenlítés a lefújásig már nem jött össze az Arsenalnak.

A Bournemouth vendégeként elért magabiztos győzelemmel kezdte meg a 2016/2017-es bajnoki idényt a Manchester United. A José Mourinho vezette MU-nak 40 percre volt szüksége ahhoz, hogy megszerezze a vezetést Juan Mata góljával, a második félidő első 20 percében pedig előbb Wayne Rooney, majd az új igazolás, a 34 éves Zlatan Ibrahimovic is eredményes volt. A Bournemouth erejéből a lefújásig csak a szépítésre futotta.