Az Arsenal első forduló óta először kapott ki

alexis sanchez, arsenal, dinamo zagreb
London, 2015. november 24. Alexis Sanchez, az angol Arsenal (k) és Paulo Machado, a horvát Dinamo Zagreb játékosa (j) a labdarúgó Bajnokok Ligája F csoportjának ötödik fordulójában játszott mérkőzésen a londoni Emirates Stadionban 2015. november 24-én. (MTI/EPA/Gerry Penny)
Vágólapra másolva!
A második helyen álló Arsenal 2-1-re kikapott az Everton vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának keddi játéknapján. A londoniak az első fordulóban kaptak ki utoljára.

Premier League, 16. forduló:
Bournemouth-Leicester City 1-0 (1-0)
gól: Pugh 34.
Everton-Arsenal 2-1 (1-1)
gól: Coleman 44., Williams 86. ill. Sanchez 20.

Az Arsenal a remek formában futballozó Alexis Sánchez megpattanó szabadrúgásával szerezte meg a vezetést, amit az első félidő végén Coleman egyenlített ki, majd a hajrában Williams fordította meg a meccset az Evertonnak.

A liverpooli csapat előzőleg öt meccse nyeretlen volt, és legutóbbi tíz bajnokijából mindössze egyszer nyert. A londoniak legutóbb az első fordulóban kaptak ki, és ha a Chelsea szerdán legyőzi a Sunderlandet, hat pontra leszakítja Arséne Wenger csapatát.

Alexis Sanchez góljával még vezetett az Arsenal Forrás: MTI/EPA/Gerry Penny

Kikapott a Leicester City is, a bajnoki címvédőt a Bournemouth győzte le. Claudio Ranieri csapata a 14. helyen áll a Premire League-ben, és csak négy ponttal gyűjtött többet, mint a már kieső Swansea.

szerdán játsszák:
Middlesbrough-Liverpool 20.45
Sunderland-Chelsea 20.45
West Ham United-Burnley 20.45
Crystal Palace-Manchester United 21.00
Manchester City-Watford 21.00
Stoke City-Southampton 21.00
Tottenham Hotspur-Hull City 21.00
West Bromvich Albion-Swansea 21.00