Egy meccsre lebontják a sárga falat Dortmundban

Borussia Dortmund vs FC Bayern Munich - Bundesliga Bayern Munich Germany Bundesliga 2016 Borussia Dortmund November Dortmund
DORTMUND, GERMANY - NOVEMBER 19: Players of Borussia Dortmund celebrate with fans after winning the Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Bayern Munich at the Signal Iduna Park in Dortmund, Germany on November 19, 2016. Leon Kuegeler / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
Következő hazai bajnoki mérkőzésén legvérmesebb szurkolóinak támogatása nélkül lép pályára a Borussia Dortmund, miután a klub elfogadta a Német Labdarúgó-szövetség büntetését, amelyet a drukkerek többszöri rendbontása miatt szabott ki rá.

A sárga-feketék stadionjában, a Signal Iduna Parkban így a Wolfsburg elleni, szombati összecsapáson nem lehetnek majd nézők a létesítmény déli oldalán, ahonnan egyébként hivatalosan 24 454 drukker bíztathatja a csapatot.

Egy mérkőzésre távol marad a dortmundi keménymag, a sárga fal Forrás: Anadolu Agency/2016 Anadolu Agency/Leon Kuegeler

A szektorbezárás mellett 100 ezer eurós pénzbírságot is kiszabott a DFB a Borussia Dortmundra, mivel a szurkolók az RB Leipzig, a Mainz és a Hoffenheim elleni összecsapásokon sértő, provokatív molinókat feszítettek ki a stadionban.