Vágólapra másolva!
A montenegrói Zetával játszik az Európa Liga első selejtezőkörében a MOL Vidi, Kovács Zoltán sportigazgató elmondása szerint hosszú menetelésre készül a fehérvári csapat.

"A mi csapatunkra egyébként is jellemző, hogy minden ellenfelét maximális tisztelettel kezeli, de ha nem így lenne, az utóbbi évek szerénységre nevelték a magyar klubcsapatokat az európai porondon. Sokszor bebizonyosodott, hogy nincsenek félvállról vehető csapatok már az első selejtezőkörben sem, és ha nem megfelelő mentalitással megyünk bele a meccsekbe, bárki gondot okozhat" - mondta Kovács Zoltán a MOL Csapat oldalának.

Kovács Zoltán Fotó: Mudra László - Origo

Kovács szerint a Vidi a montenegrói csapat elleni párharcot is nagyon komolyan fogja venni, már csak azért is, mert komoly céljaik vannak.

"A legutóbbi idényben magasra tettük a lécet, az a célunk, hogy legalább olyan eredményesek legyünk idén is. Tavaly sokan megmosolyogták a Dudelange-ot, amelyet csak komoly nehézségek árán tudtunk kiejteni a BL-selejtező első fordulójában. Aztán a mosolygók egyszer csak azt vették észre, hogy az Európa Liga csoportkörében vitézkedik a luxemburgi csapat. Még egyszer mondom: nincs könnyű ellenfél" - mondta Kovács Zoltán.