Nemanja Nikolics: Óriási volt a tét, de nem roppantunk össze

fbl Horizontal
Hungary's midfielder Nemanja Nikolic celebrates with teammates after scoring a goal during the UEFA Euro 2020 Play-off Semi-Final football match between Bulgaria and Hungary in Sofia on October 8, 2020. (Photo by NIKOLAY DOYCHINOV / AFP)
Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott 3-1-re nyert Szófiában Bulgária ellen az Eb-pótselejtezőn. A mérkőzést követően négy magyar játékos nyilatkozott az M4 Sportnak.

Nemanja Nikolics
"Jött a szokásos beadás, Hangyával jól ismerjük egymást. Jó helyen voltam jókor, szerencsére megszereztem azt a gólt, amiért a mester beküldött.

Három gólt szereztünk, próbáltunk a támadófocit játszani, sikerült. Nekünk mindegy, ki lesz az ellenfél,a lényeg, hogy otthon tudunk játszani Izland ellen. Ott juthatunk ki az Európa-bajnokságra. Budapesten is támadófocit kell játszanunk, s akkor nem lehet semmi probléma."

Kalmár Zsolt
"A szabadrúgásomnál felmértem a távolságot, láttam, hogy nem volt messze a kapu, kicsit szerencsém is volt, de nagyon örülök a gólomnak. Jól éreztem magam a meccsen. Mi voltunk a jobbak, szerintem a jobbik csapat nyert, megérdemelten vittük el a három pontot.

Izland ellen nagyon kemény meccsre számítok, szinte biztosan kőkeményen fognak majd ellenünk védekezni Budapesten. Most azonban még nem velük, hanem az előttünk álló két Nemzetek Ligája-mérkőzéssel kell foglalkozni."

Gulácsi Péter
"Olykor szerencse is kell, spiccel értem bele a labdába, ma többször volt kicsit szerencsénk.

Nagyon örülök, hogy sikerült nyerni. Sokat dolgoztunk ezért a győzelemért."

Willi Orbán
"Nem emlékszem, hogy szereztem volna már ilyen gólt, de nagyon boldog vagyok, hogy tudtam segíteni a csapatnak.

de aztán megmutattuk, hogy összességében mi vagyunk jobbak."