Cristiano Ronaldo miatt indított pert nyertek meg dél-koreai fociszurkolók

Horizontal FOOTBALL
Juventus FC's Cristiano Ronaldo (C) sits on the team bench prior to a friendly football match between Team K League and Juventus FC in Seoul on July 26, 2019. - Juventus tied 3-3 in a friendly with K League All-Star team in Seoul on July 26, with its players apparently fatigued from a tight schedule that had landed them in South Korea just hours before playing. (Photo by Jung Yeon-je / AFP)
Vágólapra másolva!
Tavaly nyáron a Koreai Köztársaságban játszott bemutató meccseket a Juventus labdarúgó-csapata, de mivel Cristiano Ronaldo nem lépett gyepre egy 3-3-as szöuli meccsen, 162 drukker pert indított. Sikerrel, ugyanis nyertek.

A legnagyobb vonzerőt természetesen a portugál válogatott játékos futballja jelentette a dél-koreai nézők számára, és mivel a The Fasta nevű promóciós cég az ő nevével reklámozta a Juventus derbijét, a 65 ezer jegy kivétel nélkül el is kelt.

Cristiano Ronaldo miatt indított pert nyertek meg dél-koreai fociszurkolók Forrás: AFP/Jung Yeon-Je

A meccs rendben lement, 3-3-ra végzett az olasz bajnok a K-League All Stars együttesével, csakhogy az aranylabdás Ronaldo valamilyen ok miatt nem lépett pályára, mindvégig a kispadon üldögélt.

Ezt már akkor is sok felháborodott drukker szóvá tette, nemrég pedig 162 dühös koreai szurkoló pert indított. Azt követelték, adják vissza a belépőjük árát, plusz 45 dollár (13 ezer Ft) fájdalomdíjat. A bíróság nekik adott igazat, a The Fasta most fizethet – számolt be a Bors.