Vágólapra másolva!
Ole Gunnar Solskjaer még az Európa-liga negyeddöntős, Granada elleni párharc után nyilatkozott az olaszokról, a szurkolók szerint tiszteletlen volt.

A Granada elleni győzelem után kellett gyorsan nyilatkozni, és a norvég menedzser azt mondta, nem tud túl sokat az olasz csapatról, ezen pedig megsértődtek a szurkolók, akik plakátokat nyomtattak a nyilatkozattal, hogy így tüzeljék a focistákat. „Nem ismerem őket, nem láttam őket játszani" – felirattal.

„Rögtön a meccs után volt. Rengeteg meccsünk van, akkor csak azzal voltam elfoglalva, hogy továbbjutottunk. Természetesen néztem őket, de még nem elemeztem, nem merültem el a játékukban, hogy tisztelettel azt tudjam mondani, hogy ismerem őket. Mondhattam volna akkor is, amit valójában gondolok, hogy egy fantasztikus klub, komoly múlttal. Ismerem a klubot, a minőséget, amit képviselnek" – mondta Solskjaer.

Solskjaer elmondta, egy álma válna valóra, ha végre trófeát nyerne a manchesteriekkel, ehhez először a Roma elleni párharcot kell sikerrel venni. Az Európa-liga másik elődöntőjében az Arsenal a Villarreallal találkozik.

Az elődöntők első meccseit csütörtök este rendezik. A Manchester United a Romát fogadja, az Arsenal Spanyolországban lép pályára 21.00 órától.