Következő mérkőzések
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Olaszország
21:002024. június 15.
Albánia

Már szabadulni próbál a cirkuszoló Mbappétól a PSG

fbl Horizontal
Paris Saint-Germain's French forward Kylian Mbappe celebrates after scoring a goal during the French L1 football match between Stade Brestois and Paris Saint-Germain at Francis-Le Ble Stadium in Brest on August 20, 2021. (Photo by LOIC VENANCE / AFP)
Vágólapra másolva!
Francia sajtóhírek szerint a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatánál még ezen a nyáron fontolóra veszik Kylian Mbappé eladását, miután a világbajnok francia támadó elutasította a párizsi klub új szerződéshosszabbítási ajánlatát.

Egyre inkább úgy tűnik, hogy Kylian Mbappé még ezen a nyáron távozhat a PSG-től. A világbajnok labdarúgónak jövő nyárig szól a szerződése a francia csapattal, ami azt jelenti, hogy ingyen válthat klubot jövőre, ha nem hosszabbít.

Mbappé nem hosszabbított a PSG-vel Forrás: AFP/Loic Venance

Márpedig Franciaország egyik vezető sportlapja, az RMC Sport arról számolt be, hogy Mbappé elutasította a PSG új ajánlatát, ami öt évre szólt volna, és jelentős fizetésemelést is tartalmazott volna, amivel Messi és Neymar után Mbappé lehetett volna a harmadik legjobban kereső PSG-játékos.

Az RMC Sport beszámolója szerint a klubnál most fontolóra vették, hogy eladják Mbappét, hogy még ezen a nyáron pénzzé tudják tenni. A francia csatorna megemlíti, hogy bár Mbappét eddig leginkább a Real Madriddal hozták hírbe, a spanyol együttes hivatalosan még nem tett ajánlatot, legutóbb viszont egy angol csapat konkrét ajánlatot tett a támadóért.

Neymar a brazil válogatott után klubszinten is együtt játszhat honfitársával, Richarlisonnal Forrás: AFP/Carl De Souza

A Paris Saint-Germainnél állítólag már arra is felkészültek, ha a világbajnok csatár a következő két hétben elhagyja a csapatot, ugyanis abban az esetben Neymar honfitársát, Richarlisont szerződtetnék az Evertontól.

Mindent egy helyen az Eb-ről