Vágólapra másolva!
Angol sajtóhírek szerint az olasz élvalbeli AC Milan kölcsönvenné a Manchester City portugál válogatott támadóját, Bernardo Silvát, akivel a személyes feltételekről már meg is egyezett a milánói klub.

Ekrem Konur újságíró számolt be róla a Twitteren, hogy a Manchester City portugál válogatott támadója, Bernardo Silva mindenben megegyezett az AC Milannal. Így az olasz klubnak már csak a Cityvel kell megállapodnia, hogy kölcsönvehesse a játékost.

Bernardo Silva 2017-ben szerződött a Manchester Cityhez, azóta pedig három bajnoki címet és egy FA-kupát nyert a csapattal. Angol sajtóinformációk szerint azonban a portugál válogatott játékos szeretne távozni Angliából, így nem meglepő, hogy számos európai topcsapattal, köztük a Barcelonával is hírbe hozták már.

Bernardo Silva háromszor nyert PL-t a Manchester Cityvel Forrás: AFP/Peter Powell

Az angol Daily Star információi szerint az olasz élvonalbeli AC Milan kétéves kölcsönszerződést szeretne kötni a szélsővel, amiért 15 millió fontot fizetne a Manchester Citynek, a szerződés pedig 25-30 millió eurós kivásárlási opciót is tartalmazna. A hírek szerint a milánói piros-fekete együttes a már megegyezett a személyes feltételekről a portugál szélsővel, így csupán a klubjával kell egyezségre jutnia.

Guardiola nem ragaszkodik már portugál válogatott játékosához Forrás: AFP/Paul Ellis

A Manchester City vezetőedzője, Pep Guardiola nem rég elárulta, hogy nem zárkózik el az üzlettől, de csak is megfelelő ajánlat esetén válnának meg Silvától.

– mondta Guradiola.