Vágólapra másolva!
A Manchester United korábbi támadója, Dimitar Berbatov fontos dologra hívta fel korábbi csapatának figyelmét, ugyanis a bolgár szerint Cristiano Ronaldo érkezésével felborulhat a csapaton belüli egyensúly és hamarosan több játékos is elégedetlen lesz, amiért kevés szerephez jut a portugál miatt.

A nyári átigazolási piac egyik szenzációjaként Cristiano Ronaldo visszatért korábbi sikereinek helyszínére, a Manchester Unitedhez. Az ötszörös aranylabdás portugál klasszis azóta kétszer lépett pályára régi-új csapatában, ráadásul mind a kétszer kezdőként kapott lehetőséget Ole Gunnar Solskjaertől. A Vörös Ördögök korábbi játékosa, Dimitar Berbatov szerint Ronaldo visszatérése óriási lökést adhat a Unitednek, ugyanakkor figyelmeztette a norvég edzőt, hogy bizonyos játékosoknál hamarosan betelhet a pohár és hangot adhatnak elégedetlenségüknek, amiért nem kapnak elég játékidőt. Berbatov szerint Ronaldo érkezése leginkább Edison Cavaninak és Anthony Martialnak okozhat csalódást.

Cristiano Ronaldo 12 év után tért vissza a Manchester Unitedhez Forrás: AFP/Sebastien Bozon

- mondta Berbatov.

Az egykori bolgár csatár azt is elmondta, hogy Ronaldo érkezése leginkább Edison Cavaninak és Anthony Martialnak lehet csalódás. Reméli, hogy Solskjær előbb -utóbb beszélni fog az uruguayival, és tisztázza jövőjét.

Ronaldo érkezésével Edinson Cavani és Anthony Martial is kevesebb lehetőséghez juthat a MU-ban Forrás: AFP/Michael Regan

"Remélem, Ole őszintén elbeszélgetett Cavanival a terveiről. A menedzser feladata kijelölni a lehető legjobb csapatot, de egy olyan kaliberű játékos, mint Cavani mindig szeretne a pályán lenni és egy idő után boldogtalanná fog válni, amiért folyton kimarad" – mondta Berbatov