Vágólapra másolva!
A Premier League 12. fordulójában a Manchester United 4-1-re kikapott a kiesőjelölt Watford otthonában, mindezt úgy, hogy a csapat spanyol válogatott kapusa, David De Gea még tizenegyest is védett a meccsen. Angol sajtóértesülések szerint a Vörös Ördögök játékosai sírtak az öltözőben az újabb megalázó vereség után, ami nagy valószínűséggel Ole Gunnar Solskjaer vezetőedző állásába fog kerülni.

Angol sajtóértesülések szerint a Vicarage Roadon rendezett meccs után a Manchester United játékosok és a személyzet egy része sírva fakadt a lefújás után.

Bár a klub vezetősége még tájékoztatta Solskjaert a kirúgásáról, sok játékos úgy véli, hogy a Watford-meccs lehetett neki az utolsó a klub menedzsereként.

A Watford elleni veresége azt jelenti, hogy a United a Premier League-ben a legutóbbi 21 megszerezhető pontból csak négy pontot gyűjtött be, és már 12 ponttal van lemaradva a listavezető Chelsea mögött.

Ole Gunnar Solskjaerral mély gödörbe került a Manchester United Forrás: AFP/Ian Kington

Solskajer és a stábtagok a Watford elleni megalázó vereség után elbúcsúztak a játékosoktól. norvég edző kirúgása 7,5 millió fontjába kerül majd a Manchester Unitednak, miután Solskajer júliusban új hároméves szerződést írt alá a klubbal.

A Watford elleni vereség után a szurkolók kifütyülték Solskjaert, akinek Bruno Fernandes, a Manchester United sztárjátékosa kelt a védelmére és dühösen összeveszett a szurkolókkal emiatt.

A Manchester United amerikai tulajdonosai állítólag a Real Madriddal három Bajnokok Ligája-trófeát nyerő Zinedine Zidane-t akarják leültetni a csapat kispadjára, de korábban a Leicester edzője, Brendan Rodgers, az Ajaxot irányító Erik ten Hag és a PSG trénere, Mauricio Pochettino is szóba került a lehetséges jelöltek között.