Vágólapra másolva!
Az angol Premier League-ben újabb mérkőzéseket halasztanak el, hogy megelőzzék a koronavírus-járvány terjedését, és csökkentsék a fertőzés kockázatát.

A Liverpool - Leeds és a Wolverhampton - Watford meccseket elhalasztják az angol bajnokságban a koronavírus-járvány miatt - derült ki a Skysports oldaláról.

Két meccset elhalasztanak a bajnokságban Forrás: AFP/Oli Scarff

Mindkét találkozót vasárnap fél egykor játszották volna,

de a Leeds és a Watford kérésére elhalasztották a meccseket, mivel több koronvírussal fertőzött játékos lehet a csapatok kereteiben.

Ezzel már tizenkettőre nőtt azoknak a találkozóknak a száma, amelyeket a fertőzések miatt az elmúlt két hétben nem lehetett lejátszani az angol élvonalban. A Premier League ugyanakkor továbbra is igyekszik az eredeti menetrend szerint haladni, és ahol biztonságos a lebonyolítás, ragaszkodik a kijelölt időpontokhoz. Ebből kifolyólag elutasította az Everton halasztási kérelmét. A liverpooli gárda Rafael Benítez vezetőedző szavai szerint hat játékosra sérülés, ötre pedig koronavírus-fertőzés miatt nem számíthat vasárnap a Burnley elleni találkozón.

Olyanokat kell szerepeltetni, akik még nem állnak készen a Premier League-re, vagy egyesek nem a saját posztjukon játszanak majd" - fogalmazott a spanyol tréner.