Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Élő:
Vágólapra másolva!
Az olasz Juventus által frissen szerződtetett szerb támadóról, Dusan Vlahovicsról egy elképesztő felvétel került napvilágra, ahol a tízéves Vlahovic óriási gólokat lőtt egy korosztályos teremfocitornán.

A 22. születésnapját éppen pénteken ünneplő szerb támadó a Fiorentinától igazolt a torinói együtteshez. A 2000. január 28-án Belgrádban született Dusan Vlahovics egy helyi futballiskolában kezdte pályafutását, ahol zömében nála idősebbek ellen kellett helytállnia.

Hihetetlen gólokat lőtt Vlahovic Forrás: --Twitter

Nemrégiben egy videófelvétel került ki a tízéves Vlahovicsról, ahol a gyermek labdarúgó több teremtornán vett részt. Már ilyen fiatalon elképesztő gólokat lőtt: az ollózáson át a kapáslövésekig.

Emellett szédületes cselekkel verte meg a védőket a fiatal támadó.

A fiatal játékos 2014 nyarán a Partizanhoz csatlakozott, ahol már 15 évesen profi szerződést kötött. A csatár a Serie A előző idényében 21 gólt szerzett, a mostani szezonban pedig 22 forduló után 17 találattal - a laziós Ciro Immobilével holtversenyben - vezeti a mesterlövészek rangsorát.

A Juventus a szerződés hosszát és az átigazolási díj összegét sem közölte, sajtóértesülések szerint utóbbi 75 millió euró. Ez minden idők legnagyobb összegű téli igazolása az olasz élvonalban, az eddigi csúcs 38 millió volt.

Mindent egy helyen az Eb-ről