Óriási szabadrúgásgólt lőtt az argentin focista - videó

fbl Horizontal
Guatemala's Comunicaciones goalkeeper Kevin Moscoso fails to save a goal shot by US' New York City FC Valentin Castellanos (out of frame) during their Concacaf Champions League quarterfinals football match at the Doroteo Guamuch stadium in Guatemala City, on March 15, 2022. (Photo by Johan ORDONEZ / AFP)
Vágólapra másolva!
A CONCACAF-térség Bajnokok Ligája negyeddöntőjében megrendezett Comunicaciones FC-New York City FC mérkőzésen a vendégcsapat argentin csatára, Valentin Castellanos hatalmas szabadrúgásgólt rúgott.

A találkozó 31. percében közel 30 méterre az ellenfél kapujától végezhettek el szabadrúgást a vendégek, a labda mögé Valentin Castellanos állt, majd egészen kiválóan találta el a labdát, ami úgy repült a kapu jobb oldalába, mintha csak zsinóron húzták volna.

Ezzel a a góllal szerezte meg a vezetést az egyesült államokbeli New York City FC, amely végül ugyan 4-2-re kikapott a guatemalai csapattól, de összesítésben 5-5-tel, az idegenben lőtt góloknak köszönhetően bejutott a legrangosabb észak- és közép-amerikai kupasorozat, a CONCACAF-zóna Bajnokok Ligája elődöntőjébe.