Vágólapra másolva!
A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP Bank Liga) címvédő és első helyen álló Ferencváros vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov szerint a válogatott szünetben sem tétlenkedtek, többek között hasznos és érdekes beszélgetést folytattak a szervezett szurkolók egy csoportjával és tárgyaltak a Népliget felújításának tervezőivel is.

Az orosz edző a Puskás Akadámia elleni 2-2-s döntetlent követően tekintett vissza a válogatott szünetre, de természetesen a hétvégi fordulóról is beszélt - számolt be az ulloi129.hu.

Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros vezetőedzője a szurkolókkal beszélgetett Forrás: MTI/Kovács Tamás

Érdekes, hogy a Kisvárda 3-0-ás vezetésről 5-3-as vereséget szenvedett el. Mi kétgólos előnyt adtunk le. Sajnos épp melegített két beállni készülő játékosunk, amikor az 52. és az 56. percben kaptuk a gólokat. A válogatott szünet utáni meccsek mindig nehezebbek. Három sérültünk volt a mérkőzés előtt, mindkét jobbhátvédünk kiesett. Persze dicséret illeti a Puskás Akadémiát, jól teljesítettek, visszajöttek 0-2-ről. 2-2-nél szükséges volt a játékunkba belenyúlni és sikerült stabilizálni a meccs menetét – de megvolt a lehetősége a hazaiaknak a harmadik gólra így is. A válogatott szünetben Hajnal Tamással közösen egy hasznos és

érdekes beszélgetést folytattunk a szervezett szurkolók egy csoportjával. Tárgyaltunk a Népliget felújításának tervezőivel is, ez a közeljövőben hatékonyabbá teheti az edzésmunkát"

- mondta a Fradi edzője, Sztanyiszlav Csercseszov.