Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott szombat este Németország ellen lép pályára a Nemzetek Ligájában. Szalai Ádám, a mieink csapatkapitánya fontos dolgot kért a Puskás Arénába kilátogató szurkolóktól.

„Tudjátok, hogy van még egy felfüggesztett zárt kapus mérkőzésünk, amit mindenképpen szeretnénk elkerülni. Ezért kérlek titeket, hogy kerüljétek a rasszista megfogalmazásokat, kerüljétek az olyan kirekesztő megnyilvánulást, illetve mondatokat, szavakat, amik esetleg a jövőben zárt kapus mérkőzéseket okoznának, hiszen nekünk ti vagytok a legfontosabbak!

Már többször bizonyítottátok, hogy mind Európában és az egész világon is páratlanok vagytok abban, ahogy buzdítotok minket, ahogy mellettünk vagytok az utolsó percig és ahogy a mérkőzés végén közösen együtt énekeljük a himnuszt. Ez egy hihetetlen fontos erő számunkra, ezért kérlek titeket, hogy kerüljünk minden olyan megnyilvánulást, amire később esetleg rá lehet fogni, hogy kirekesztéssel kapcsolatos" - mondta a rutinos magyar támadó az MLSZ Facebook-oldalán közzétett videóban.

A magyar válogatott három ponttal az olaszok mögött a második helyen áll a Nemzetek Ligájás csoportjában. Ez azt jelenti, hogy a mieinkek már egy bravúrdöntetlennel is sikerülne Németországot maguk mögött tartaniuk.