Marco Rossi felesége zokogott a magyar góloknál

Marco Rossi magyar válogatott
Cesena, 2022. június 7. Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a labdarúgó Nemzetek Ligája 2. fordulójában játszott Olaszország - Magyarország mérkőzésen az olaszországi Cesenában, a Dino Manuzzi Stadionban 2022. június 7-én. MTI/Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Mariella Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitányának Marco Rossinak a felesége budapesti otthonukban szurkolta végig az Anglia ellen 4-0-ra megnyert Nemzetek Ligája-mérkőzést - írja a Blikk.

Magyarország kedd estI fölényes sikere a szövetségi kapitány felesését is nagyon megérintette:

"Egyedül, a budapesti lakásunkban szurkoltam végig az angolok elleni meccset – mesélte a tréner felesége a Blikknek. – Alig tudom elhinni, ami történt!

A meccs után tudtunk beszélni a férjemmel, aki egészen eufórikus hangulatban volt még akkor is. Hihetetlenül boldog, túlfűtött volt a győzelem után, ezért viccelődött a sajtótájékoztatón azzal a gyászszünettel. De tény, a kedd este történelmi volt, elérte, amiért annyit dolgozott. Talán nem túlzás, de Marco beírta magát a magyar foci történelmébe."

A szakember felesége az interjúan azt is elárulta, hogy tavaly ősszel bizony nehéz időket élt meg Rossi a kispadon. Az albánok elleni vb-selejtezős vereségeket követően még az sem volt biztos, hogy egyáltalán folytatja.

– mondta Mariella Rossi. – Marco és én is nagyon hálásak vagyunk a magyar szurkolók szeretetéért. Abban a nehéz időszakban ez adott erőt neki, no meg az, hogy a csapata, a játékosai, a szövetség vezetői mindvégig mellette álltak. Ezért úgy érzem, végül nem volt igazi kérdés, maradjon-e.

Marco pontosan tudja, mit kapott a magyaroktól, nagyon hálás ezért a lehetőségért, és szeretné ezt jó munkával és eredményekkel meghálálni.

Azt hiszem, ez sikerült" - mondta a szöbetségi kapitány felesége.

A magyar válogatott négy meccsen hét pontot gyűjtve vezeti NL-csoportját olyan ellenfelekkel szemben, mint amilyen Anglia, Olaszország és Németország.