Vágólapra másolva!
A labdarúgó NB II-ben szereplő DVTK a hivatalos oldalá jelentette be, hogy szerződtette a 36-szoros magyar válogatott Koman Vladimirt, aki korábban a diósgyőriek csapatkapitánya is volt.

Koman Vladimir egy év után távozott az indiai Chennaiyin FC csapatától, ahol 17 meccsen három gólt és egy gólpasszt jegyzett. A 33 éves játékos így szabadon igazolhatóként csatlakozott a DVTK-hoz, amelyben 2015 februárja és 2016 júliusa között 37 tétmeccsen játszott.

Jó érzésekkel tértem vissza Diósgyőrbe, hiszen a közeget ismerem, a feladat adott és korábbi diósgyőri csapatkapitányként ez most egy személyes kihívás is számomra, hiszen a DVTK-nak az élvonalban van a helye. Azért jöttem, hogy segítsek a klubnak ezt a célt elérni.

Koman Vladimir visszatért Diósgyőrbe Forrás: dvtk.eu

Nagyon meglepődtem, amikor megérkeztem, hihetetlen, hogy mennyi minden változott, mióta elmentem. Akkor egy rozoga stadionunk és csak egy-két edzőpályánk volt, ma pedig már tényleg minden feltétel adott ahhoz, hogy a legjobbak között szerepeljen a klub. Most az a legfontosabb, hogy mielőbb kialakuljon egy jó társaság, egy jó csapat, egy jó közösség, mert az mindig viszi előre az embert. Nehéz bajnokság vár ránk, de egyértelműen fel kell jutnunk" - nyilatkozta Koman Vladimir, aki elárulta azt is, hogy az elmúlt évekkel ellentétben ezúttal nem a 77-es, hanem a 23-as mezszámban fog játszani, mivel előbbit a klub José Luque visszavonulása után 10 évre visszavonultatta.

Az U20-as vb-bronzérmes focista a nemzeti csapatban legutóbb 2015 tavaszán szerepelt, összesen pedig 36 alkalommal lépett pályára és három gólt szerzett.