Vágólapra másolva!
Dick Knight, aki 1997 és 2009 között a Brighton & Hove Albion elnöke volt, az irányítása alatt a negyedosztályból a másodosztályig is feljutott a csapat. A távozása óta a klub tiszteletbeli elnökeként járja a mérkőzéseket, a múlt hétvégi, Brentford elleni bajnoki előtt azonban eleinte nem tudott bejutni a stadionba, amit – ahogyan azt videók tanúsítják – nehezen vett tudomásul. Az angol üzletember a csapat honlapján egy közleményben jelezte, hogy az eset miatt a következő tíz mérkőzésre lemond a tisztségéről.

„A múlt péntek esti Premier League-mérkőzésen

a jegyem vonalkódjának hibája miatt. Úgy tudom, másoknak is volt hasonló problémája.

Csalódottságomban a klub elnökéhez nem illő módon viselkedtem. Sajnálatos módon az azon az estén tanúsított magatartásom bizonyos aspektusait videóra vették és a közösségi médiában meg is osztották, ami a Brighton & Hove Albiont, annak személyzetét és engem is feldúlt és zavarba hozott" – áll Knight közleményében.

„A klub zéró tolerancia politikájával összhangban ezért

Ebben az időszakban nem fogok semmilyen mérkőzésen részt venni, és semmilyen minőségben nem képviselem a klubot.

Fenntartás nélkül szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől, akit megsértett vagy felzaklatott a múlt péntek esti, brentfordi viselkedésem. Különösen a Brentford és a Brighton & Hove Albion személyzetétől, akik kedvesen és segítőkészen biztosították, hogy belépjek a stadionba, miután többszöri próbálkozásom kudarcot vallott a jegyem felhasználásával.

Nem kívánok további megjegyzést fűzni ehhez az ügyhöz."