Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
A súlyos térdsérüléséből felépült és egyre jobb formába lendülő Kalmár Zsolt azt mondta: minden nap azért dolgozik, hogy visszakerüljön a magyar labdarúgó-válogatottba.

A játékos góllal és gólpasszal járult hozzá vasárnap a DAC Besztercebánya elleni 3-1-es győzelméhez, amellyel a dunaszerdahelyi csapat feljött a második helyre a szlovák bajnokság tabelláján.

"Örülök neki, hogy így szálltam be a mérkőzésbe. Szeretném folytatni ezt a formát" - mondta az M1 aktuális csatornának hétfőn Kalmár Zsolt, aki a szünetben lépett pályára. Hozzátette: nagyon jó állapotban érzi magát, úgy látja, hogy jó úton halad, s hamarosan megtalálja a meccseken azt a "komfortzónát", amelyben a sérülése előtt volt.

- fogalmazott.

Kalmár Zsolt súlyos sérülése után egyre jobb formába kezd lendülni Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

Kalmár Zsolt elárulta, hogy bő egy hete, a Podbrezova elleni bajnoki után beszélt néhány szót Marco Rossi szövetségi kapitánnyal, aki élőben nézte meg az összecsapást és jelezte neki, figyeli a játékát.

- mondta a futballista.

A 27-szeres válogatott középpályás térde tavaly márciusban, az Andorrában rendezett világbajnoki selejtezőn sérült meg súlyosan, s csak idén júliusban térhetett vissza a pályára.

Mindent egy helyen az Eb-ről