Vágólapra másolva!
A Real Madrid aranylabdás francia válogatott játékosa, Karim Benzema sérülés miatt egy percet sem futballozott a katari vb-n, de a menedzsere szerint a kieséses szakaszban már szerepelhetett volna.

Lényegében az egész világbajnokságon az volt a kérdés, hogy pályára lép-e Karim Benzema a francia válogatottban. A csatár a torna előtt megsérült, de a keretből nem vették ki, vagyis adminisztratív akadálya nem lett volna a szerepeltetésének, ám nem kapott lehetőséget.

A döntő előtt volt a leghangosabb az ügy, amikor Didier Deschamps szövetségi kapitány és a csatár nem is annyira burkoltan üzengettek egymásnak

- írja a Blikk Sportal.

Karim Benzema játszhatott volna a vb-n Forrás: AFP/Franck Fife

A vége az lett, hogy a támadó kihagyta a finálét (is),

a franciák pedig elbukták a döntőt Argentína ellen. Az ügy úgy tűnt véget ért azzal, hogy Benzema lemondta a válogatottságot. Most azonban a Real Madrid játékosának menedzsere ismét felélesztette a tüzet.

Karim Djaziri közétett egy bejegyzést a Twitteren, amelyben leírta, hogy ügyfele

már a nyolcaddöntőben is játékra képes volt, de a padról beszállva mindenképpen tudott volna segíteni a francia együttesnek.

„(...) három specialistával is beszéltem, akik megerősítették a diagnózist,

– írta az ügynök a közösségi oldalán.

Az utolsó mondat vélhetően Deschamps-nak szól,

aki gyakorlatilag figyelmen kívül hagyta a játékost, aki november 19-én, az Ausztrália elleni első meccs előtt sérült meg.

A francia csatár

a világbajnokság alatt amúgy pályára is lépett a Real Madridban egy edzőmérkőzésen,

a beszámolók szerint úgy tűnt, hogy jól van.