Újra együtt focizhat a kirúgott korábbi Real-sztárral Cristiano Ronaldo

Bayern Munich vs Real Madrid Sports soccer Horizontal CHAMPIONS LEAGUE
25 April 2018, Germany, Munich: Soccer, Champions League, knockout round, semi-final, first-leg, Bayern Munich vs. Real Madrid. Madrid's Cristiano Ronaldo (L) and Marcelo speaking during the warm-up. Photo: Sven Hoppe/dpa (Photo by SVEN HOPPE / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Nem jött be a Görögországba való átigazolás a Real Madrid korábbi legendás balhátvédjének, Marcelónak, akivel hat hónap után szerződést bontott az Olympiakosz. Cristiano Ronaldo klubja, az al-Nasszr megpróbálja kihasználni a helyzetet.

2022. szeptemberében igazolt az Olympiakoszhoz az ötszörös Bajnokok Ligája győztes futballista, Marcelo, aki 15 év után hagyta ott a Real Madridot. A görög együttesnél azonban folyamatosan sérülések és erőnléti problémák hátráltatták, mindössze 10 tétmeccs és 332 játékperc jutott neki, idén

február 18-án közös megegyezéssel szerződést bontottak a felek.

Marcelo és C. Ronaldo újra csapattársak lehetnek Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Sven Hoppe

A 34 éves brazil így jelenleg szabadon igazolható,

a kínálkozó lehetőséggel pedig kacérkodik a szaúdi al-Nasszr, ahol az ötszörös aranylabdás, Cristiano Ronaldo is játszik

- írja a Bors. A két futballista remekül ismeri egymást, közel egy évtizeden keresztül játszottak együtt a Real Madridnál, ráadásul mindketten a baloldalon mozogtak a pályán.

Furcsa kérdés azonban, hogy a sikeres átigazolás esetén lehet-e a kezdőcsapat állandó tagja Marcelo, ugyanis a balhátvéd pozíciójában jelenleg a 21-szeres elefántcsontparti válogatott Ghislain Konan játszik, akinek futballjára nem igazán lehet panasz. A 27 éves futballistát jelenleg értékesebbnek tartja a Transfermarkt (8 millió euró/3 milliárd forint), mint a zenitjén túllévő Marcelót (2,5 millió euró/958 millió forint).