Következő mérkőzések
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Döbbenetes lépésre készül a Barcelona, így szabadulna meg a spanyol válogatott sztárfocistától

FC Barcelona v Atletico de Madrid - LaLiga Santander FC Barcelona FCB Club Atletico de Madrid Spotify Camp Nou Stadium Liga Santander La Liga sports news Urbanandsport Nurphoto Horizontal FOOTBALL
Ferran Torres amnd Jose Maria Gimenez during the match between FC Barcelona and Club Atletico de Madrid, corresponding to the week 30 of the Liga Santander, played at the Spotify Camp Nou Stadium, in Barcelona, on 23th April 2023. (Photo by Joan Valls/Urbanandsport /NurPhoto) (Photo by Urbanandsport / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Barcelona labdarúgócsapata nyáron meg akar válni a spanyol válogatott Ferran Torrestől. A katalán klub csereüzletben gondolokodik, az Atlético Madrid egyik játékosát kérné a 23 éves sztárfocistáért.

Ferran Torres éppen az Atlético Madrid elleni hétvégi rangadó hőse volt, a Barca az ő góljával nyert 1-0-ra. A katalán klubnál ettől függetlenül nem terveznek hosszú távon a játékossal, akit már a nyári átigazolási időszakban szeretnének eladni. A Manchester City-től tavaly januárban 55 millió euróért igazolt futballista eddig nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, a mostani idényben csak 4 bajnoki gólt lőtt.

Állítólag már 25 millió euró körüli összegért is hajlandó megválni Torrestől a Barca, de arra is van esély, hogy az Atléticót is bevonják az üzletbe.

A katalánok a belga válogatott Yannick Carrascót szeretnék megszerezni, így elképzelhető, hogy csereüzletre kerül sor és a két játékos egymást váltja majd.

A 2022/2023-as szezonban Carrasco sem futballozik élete formájában, a 29 éves szélső 3 gólt lőtt és 2 gólpasszt adott eddig a La Ligában.

Mindent egy helyen az Eb-ről