Vágólapra másolva!
Rengeteg érdekesség történt a hazai és a nemzetközi sportvilágban is a szerdai napon. Ha lemaradt volna a legfontosabb sporthírekről, most egy helyen megtalálja őket. Visszapillantó.

Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban a Birmingham City csapata 2-1-re kikapott a már biztos feljutó Sheffield Unitedtól. A tét nélküli mérkőzés az első félidőben néhány pillanatra félbeszakadt, ugyanis John Egan, a Sheffield United védője egy felszabadítórúgással a legkellemetlenebb a helyen találta el David Webb játékvezetőt, aki így érthető okokból összegörnyedt.

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) megbüntette a szerbeket, akik így zárt kapuk mögött fogadják majd a magyar válogatottat az Európa-bajnoki selejtezősorozat szeptemberi fordulójában.

A szerbek elleni idegenbeli meccsen zárt kapuk előtt játszik majd a magyar válogatott Fotó: Csudai Sándor - Origo

A katalán Sport értesülése szerint Sergio Busquets, az FC Barcelona csapatkapitánya nem hosszabbítja meg a nyáron lejáró szerződését, így 15 év után távozik a katalán csapattól.

A háromszoros olimpiai bajnok úszónő, a várandós Hosszú Katinka megmutatta a hatalmas pocakját. A világklasszis úszónő a kismama-fotózásáról osztott meg egy fotót Instagram-történetében.

Hosszú Katinka megmutatta a hatalmas pockját Fotó: Csudai Sándor - Origo

A magyar férfi kézilabda-válogatott Izlanddal, Szerbiával és Montenegróval került azonos csoportba a januári, németországi Európa-bajnokság szerdai sorsolásán.

Mindössze 22 évesen meghalt a Fülöp-szigeteki ökölvívó, Kenneth Egano.

Az Inter simán elintézte a Milant Forrás: AFP/Marco Bertorello

Az AC Milan pályaválasztóként 11 perc után kétgólos hátrányban volt, és végül 2-0-s vereséget szenvedett a városi rivális Internazionalétól a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén, a San Siróban.