Újabb fordulat történt Szoboszlai Dominik átigazolásában

Horizontal
Leipzig's Hungarian midfielder Dominik Szoboszlai celebrates after scoring the 2-0 goal during the German Cup (DFB Pokal) final football match RB Leipzig v Eintracht Frankfurt in Berlin, Germany, on June 3, 2023. (Photo by Odd ANDERSEN / AFP) / DFB REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND QUASI-VIDEO.
Vágólapra másolva!
Sajtóhírek szerint mindenben megegyezett egymással a Newcastle United és az AC Milan, így az angol focicsapat napokon belül hivatalosan is bejelentheti Sandro Tonalit a klubnál.

A Milan 23 éves középpályásáért a hírek szerint 70 millió eurót fizetnek a Bajnokok Ligája főtábláján szereplő Szarkák. Ez éppen annyi, mint amennyi Szoboszlai Dominik kivásárlási ára az RB Leipzignél, de

a jelek szerint a magyar focista legfőbb kérőjének tűnő Newcastle ezt az összeget az olasz középpályásra költi inkább.

Sandro Tonali a Premier League-ben folytathatja Forrás: Anadolu Agency via AFP/2023 Anadolu Agency/Piero Cruciatti

Tonali az olasz válogatott csapatkapitánya a jelenleg is zajló U21-es Európa-bajnokságon, de a felnőttek között is már 14-szer szerepelt a nemzeti csapatban.

A középpályás 2020-ban a Bresciától előbb kölcsönben, majd végleg átkerült a Milanhoz, amellyel a 2021-22-es szezonban bajnoki címet szerzett.

A legutóbbi idényben Tonali 48 meccsen lépett pályára a miánóiaknál, akikkel bejutott a Bajnokok Ligája elődöntőjébe is.