Vágólapra másolva!
A Premier League-ben szereplő Liverpool eőrehaladott tárgyalásokat folytat az RB Leipzig csapatával Szoboszlai Dominik átigazolásáról.

Egybehangzó sajtóértesülések szerint a magyar válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik a Liverpool egyik legfőbb célpontja a nyári transzferidőszakban. Az átigazolási hírekben jól informált olasz sportújságíró, Fabrizio Romano szerint a „vörösök" képviselői jelenleg is tárgyalnak a lipcseiekkel, ugyanis pénteknek lejár a határideje annak, hogy egy kérő a kivásárlási árért (70 millió euró, körülbelül 60 millió font) vihesse el a magyar középpályást.

A hírek szerint nagyon közel áll a két klub ahhoz, hogy megegyezzenek a 22 éves játékos vételáráról, így már csak az utolsó simítások vannak hátra. Romano hozzáteszi, hogy a személyes feltételekkel nem lesz gond, Szoboszlai nyitott a klubváltásra, sőt állítólag közölte a liverpooliakkal, hogy hozzájuk szeretne igazolni, így a magyar futballista csupán egyetlen lépésre van attól, hogy a hatszoros BL-győztes angol sztárcsapatban folytassa pályafutását.

A Liverpool versenyt fut az idővel Szoboszlai megszerzése miatt Fotó: Csudai Sándor - Origo

Szoboszlai Dominik az előző szezonban 31 Bundesliga-meccsen lépett pályára az RB Leipzig színeiben, ezeken hat gólt és nyolc gólpasszt jegyzett.