Húszéves argentin focista csinált bohócot a Fradi kupaellenfelének játékosaiból - videó

Frosinone Calcio v ACF Fiorentina - Serie A TIM Soccer Serie A Frosinone Stadio Benito Stirpe Calcio Italia ACF Fiorentina Frosinone Calcio Florence Fiorentina Matias Soule' ball control Serie A Tim match September 28 2023 Giuseppe Maffia NurPhoto sports
Matias Soule' of Frosinone Calcio controls the ball during the Serie A Tim match between Frosinone Calcio and ACF Fiorentina at Stadio Benito Stirpe on September 28, 2023 in Frosinone, Italy. (Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto) (Photo by Giuseppe Maffia / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Ferencváros jövő heti Európa Konferencia-liga-ellenfe, a Fiorentina középpályásai nem lehetnek büszkék arra, amit Matías Soulé művelt velük.

A Fradi EKL-csoportjának sztárcsapata csütörtök este a Frosinone vendége volt a Serie A 6. fordulójában. A lila-fehérek a félidőben még 1-0-ra vezettek az újonc ellen, ám az a 70. percben Matías Soulé góljával egyenlített, és végül otthon is tartotta az egy pontot.

A 20 éves argentin korosztályos válogatott a Juventustól került kölcsönbe a Frosinonéhoz, ahol eddig négy bajnokin lépett pályára. Hogy nem ijedős fajta, azt jól mutatja, amit a csütörtöki meccs 8. percében meg mert tenni: két másodpercen belül két esernyőt osztott ki a firenzei középpályásoknak, majd pontosan játszotta meg a csapattársát.

A firenzeiek javára szóljon, hogy mutatvány közben-után nem esett baja a fiatal labdaművésznek.