Vágólapra másolva!
A címvédő Ferencváros rendkívül magabiztos, 6-1-es győzelmet aratott az MTK otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga nyolcadik fordulójának szombati játéknapján. A 222. örökrangadó után a zöld-fehérek negyedik, egyben legszebb találatát szerző Henry Wingo nyilatkozott az M4 Sport kamerái előtt.

A Ferencváros a második félidő derekánál eldöntötte a meccset, ráadásul nem is akármilyen találattal, Henry Wingo a saját térfelén szerzett labdával megiramodott, majd 25 méterről hatalmas gólt lőtt a bal felsőbe. Az amerikai védő a meccs után elárulta, hogy véleménye szerint ez volt pályafutása legszebb találata. A bombagólt ide kattintva nézheti meg.

"Nagyon boldog vagyok, hogy a csapat nagyon jól játszott. Nem úgy kezdtünk, ahogy szerettünk volna, de utána, ahogy reagáltunk és domináltunk az egész mérkőzésen, arra nagyon büszkék lehetünk.

Szerintem már a mérkőzés előtt sem volt gond a magabiztossággal, nem számítottunk ilyen nagyarányú győzelemre, de ez a 6-1-es eredmény biztosan ad majd még hozzá a magabiztosságunkhoz a csütörtöki Konferencia-liga meccs előtt" – fogalmazott a Fradi védője.