A Serie A sztárfocistái az NFL-ben is megállnák a helyüket

fbl Horizontal
USA's forward #21 Timothy Weah (2-R) celebrates with teammates #03 Walker Zimmerman, #10 Christian Pulisic and #08 Weston McKennie after scoring his team's first goal during the Qatar 2022 World Cup Group B football match between USA and Wales at the Ahmad Bin Ali Stadium in Al-Rayyan, west of Doha on November 21, 2022. (Photo by Jewel SAMAD / AFP)
Vágólapra másolva!
Az amerikai labdarúgó-válogatott legnagyobb sztárjai, Christian Pulisic, Tim Weah és Weston McKennie a Németország elleni barátságos meccs előtt bebizonyították, hogy akár még az amerikai fociban is megállnák a helyüket.

Az amerikai válogatott egyik edzésén az AC Milan középpályása, Christian Pulisic, valamint a Juventusban játszó Tim Weah és Weston McKennie egészen másfajta futballt játszottak, mint amit eddig megszokhattunk tőlük a pályán, ugyanis amerikaifutballal próbálták szórakoztatni magukat. A Serie A amerikai sztárjai megmutatták, hogy a tojáslabdát is olyan pontossággal képesek eldobni, mintha csak rúgták volna, McKennie hátvédként csillogtatta meg rejtett képességét, Weah pedig elkapóként sem lenne utolsó. Kis túlzással akár az NFL-ben is szerencsét próbálhatnának.

Az Egyesült Államok két felkészülési mérkőzést játszik októberben, szombat este a német válogatottat fogadja, amelynek élén bemutatkozik az új szövetségi kapitány, Julian Nagelsmann, majd jövő kedden Ghána ellen lép pályára.