A kulisszák mögött: így ünnepelte Mbappéék kiütését az öltözőben a Newcastle - videó

NEWCASTLE UPON TYNE, ENGLAND - OCTOBER 04: The UEFA Champions League match between Newcastle United FC and Paris Saint-Germain at St. James Park on October 04, 2023 in Newcastle upon Tyne, England. (Photo by Serena Taylor/Newcastle United via Getty Images
NEWCASTLE UPON TYNE, ENGLAND - OCTOBER 04: The UEFA Champions League match between Newcastle United FC and Paris Saint-Germain at St. James Park on October 04, 2023 in Newcastle upon Tyne, England. (Photo by Serena Taylor/Newcastle United via Getty Images)
Vágólapra másolva!
A Newcastle United 4-1-re verte a PSG-t szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek második fordulójában. Az angol sztárcsapat ezzel története során először nyert legalább három góllal a BL-ben, így nem csoda, ha óriási volt az öröm a lefújást követően.

A Newcastle játékosai nem csak a pályán, de az öltözőben is folytatták az ünneplést. Láthatón óriási volt az öröm, ugráltak, táncoltak a játékosok. Volt is rá ok, mivel a PSG 2001 márciusa után először kapott négy gólt BL-csoportmeccsen.